KÄYTTÖEHDOT

Luitko jo käyttöehdot? Ei muuta kuin takaisin verkkokauppaan!

VERKKOKAUPPAAN

KÄYTTÖEHDOT

Tervetuloa hääyhteisö LYYLI - Bridal & Wedding -sivuston verkkokauppaan, jota hallinnoi yhteistyössä kanssamme Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspiste.

Luethan aina käyttöehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä! Sinun tulee olla täysi-ikäinen (vähintään 18-vuotias) asioidaksesi verkkokaupassamme. Asioidessasi verkkokaupassamme ja tehdessäsi meiltä tilauksen sitoudut noudattamaan voimassa olevia käyttöehtojamme. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia käyttöehtoihimme.

Yhteystiedot:

LYYLI - Bridal & Wedding (Y-tunnus: 2819748-2)

[email protected] | www.lyyliwedding.fi

Lyreilia Oy (Y-tunnus: 2882126-5)

[email protected] | lyreilia.fi

Toimipisteemme: Mannerheimintie 120, 00270 Helsinki


TILAUKSEN TEKEMINEN

Verkkokauppaamme ei tarvitse rekisteröityä erikseen voidaksesi tehdä meiltä tilauksen - tilauksen tekeminen on siis helppoa ja nopeaa!

Maksaminen verkossa

Verkkokauppamme toimii iZettle E-commerce -pohjalla, käytämme iZettleä myös toimipisteessämme (LYYLI - Bridal & Wedding/Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspiste, Mannerheimintie 120, 00270 HKI) maksupäätteenä. Olemme keskittäneet maksuliikenteen iZettlen kautta, jotta pystymme hallinnoimaan samalla kassajärjestelmällä varastosaldojamme niin liikkeellämme, kuin myös verkkokaupassa.

iZettlellä maksaminen on turvallista, helppoa ja nopeaa, verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla. Kotisivumme, sekä verkkokauppamme on suojattu SSL-varmenteella. Lue lisää iZettlen tietosuojapolitiikasta täältä: https://www.izettle.com/fi/yks...

UUTTA! Verkkokaupassamme voit maksaa nyt myös Klarna -laskutuspalvelun kautta!


LYYLI-JÄSENYYDEN OSTAMINEN JA TOIMITUS

HUOM! Ostaessasi LYYLI-jäsenyyden saat tästä heti automaattisen kuitin Lyreilia Oy:lta iZettle -verkkokauppamme lähettämänä (viestiin ei voi vastata). Pidäthän siis huolen, että sähköpostiosoitteesi on oikein tilausta tehdessäsi, emme lähetä mitään postitse.

Myymme tällä hetkellä vuoden 2020 jäsenyyksiä, jäsenyydet ovat aktivoituneet 01.11.2019 ja ne ovat voimassa 31.12.2020 saakka. Jäsenyyden voi ostaa milloin tahansa kuluvan jäsenvuoden aikana. Kun ostat jäsenyyden saat automaattisen kuitin sähköpostiin ja lähetämme pian tämän jälkeen lisäinfopaketin sähköpostitse. Huomioithan, että lähetämme vielä toistaiseksi kaikki infopaketit manuaalisesti.

Tutustuthan huolella verkkokaupassa ja sivustolla www.lyyliwedding.fi jäsenyyteen ennen ostopäätöstä ja siihen, mitä se pitää sisällään.

Voit lukea tarkemmin tietosuojaselosteesta, miten käsittelemme tietojasi.


PERUUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus, joka katsotaan alkaneeksi sopimuksen tekemistä LYYLI-jäsenyyden suhteen. Sopimus alkaa asiakkaan ostaessa jäsenyyden.

Peruuttamisoikeus kumoutuu silloin, jos palvelun toimitus alkaa asiakkaan suostumuksella ennen peruuttamisoikeuden (14 päivää) kulumista. Ensimmäinen infopaketti jäsenyyteen liittyen ja keskustelualustalle liittymiseen (= palvelu) toimitetaan asiakkaalle pian sen jälkeen sähköpostitse, kun hän on tehnyt tilauksen. Tilauksen tekemisen jälkeen toimitamme aina mahdollisimman nopeasti (max. 1-2 arkipäivää) jäsenpaketit ohjeistuksineen asiakkaan sähköpostiin - asiakas hyväksyy tämän ostaessaan jäsenyyden. Jos asiakkaalle luodaan erikoistapauksessa jäsenyys hänen suostumuksellaan ennen maksua, ei peruutusoikeus ole voimassa.


ASIAKKAAN VASTUU

Asiakas huolehtii itse omista tapaturma- ja vakuutusturvien järjestämisestä osallistuessaan LYYLIN -jäsentapahtumiin.

Asiakas hyväksyy tehdessään tilauksen, että kaikkia palveluita käytetään omalla vastuulla.


FORCE MAJEURE

Lyreilia – Kampaamo & Kauneuspiste pidättää oikeuden sopimuspurkuun/viivästyneeseen lähetykseen force majeure tilanteen kohdatessa.


Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtojamme.